Rolluiken en screens

Verschillende merken

Zonwering

Voor een zonwering van uitmuntende kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken hiervoor met de volgende merken:

  • Sollaer
  • Dickson: dit merk verschaft doeken voor de zonnetenten. U bent vrij om te kiezen uit een brede keuze aan kleuren.
  • Screens: een specifiek type zonwering dat verticaal tegen het raam wordt geplaatst. De screendoeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Rolluiksystemen voor nieuw- en bestaande bouw

Alle kastuitvoeringen zijn in alle RAL-kleuren leverbaar.
Geëxtrudeerde kasten kunnen daarnaast ook nog in verschillende anodiseurkleuren geleverd worden.

De Lamelprofielen (verschillende lamelprofielen van aluminium in meerdere kleuren)

Op zeer moderne machines geproduceerd en FCKW-vrij volgeschuimd, krijgt u een zeer modern product met minimaal onderhoud.

 

closed business shop or store front with roller shutters. economy crisis and recession concept.

Screens

Screens  kan men het beste vergelijken met rolluiken, waarbij de rolluiklamellen worden vervangen door een zonwerend doek. Screens zijn de ideale oplossing om fel zonlicht en bijhorende warmte buiten te houden. Bovendien bieden screens de mogelijkheid om op een discrete manier je privacy te waarborgen.

Doek

Het standaard toegepaste doek bij deze verticale zonwering is ‘Sunworker’. Het waarborgt voldoende invallend licht en staat tegelijkertijd garant voor een klare kijk naar buiten. Een aantal kleuren zijn eveneens beschikbaar in verduisterende versie. Naast het doek ‘Sunworker’ kan er ook gekozen worden uit het assortiment ‘Satiné — Natte — Flocké’ met lichtdoorlatende en verduisterende doeken. Een stevige onderlat zorgt voor voldoende gewicht zodat het doek mooi gespannen is.

Kleuren

De screenkasten en de geleiders zijn beschikbaar in de standaardkleuren wit en bruin. Kast en geleiders kunnen ook worden afgewerkt in een RAL-kleur naar keuze zodat de screens naadloos aansluiten bij de raamprofielen en de stijl van de woning. Bij opbouwscreens komt daar ook nog de mogelijk­heid voor Renolit-film bij.

Bediening

De bediening gebeurt manueel (door middel van een lint of stang) of elektrisch (door middel van een motor). Voor de toepassing van een screen hangt de maximale oppervlakte af van de gebruikte bediening. 

Meer veiligheid

Uw huis beschermt u en uw familie. Ramen zijn een belangrijk onderdeel van dat veiligheidsomhulsel. Let dus bij uw keuze op de kwaliteit. Ramen uit VEKA profielen zijn uiterst stabiel en houden stand bij extreme belasting, ook in de basisuitvoering. Speciaal beslag, glas en aangepaste dichtingen verhogen de inbraakbeveiliging en beantwoorden aan de strengste veiligheidsnormen. Zo kan u zich van overal veilig voelen.

Systeem voor ramen en deuren

Bekijk onze

Realisaties

Indien u vragen heeft bij een project, kan u ons steeds contacteren voor meer informatie of een gratis prijsofferte.